رهبر انقلاب در دیدار نخبگان جوان: وقتم را صرف پاسخگویی به یاوه‌گویی رئیس‌جمهور بی‌چاک و دهن آمریکا نمی‌کنم/ اگر برجام را پاره کنند آن را ریزریز می‌کنیم/ تاکید اروپا روی حفظ برجام کافی نیست

دومین دوره جشنواره سراسری قرآن کریم

کد خبر: 6468 تاریخ انتشار: 1395/12/03

دومین دوره جشنواره سراسری قرآن کریم ( اعم از جانباز ، آزاده ، رزمنده - فرزند و همسر شهید ، جاویدالاثر ، جانباز و آزاده - خواهر،برادر و نوه شهید و جاویدالاثر ) بزودی برگزار خواهد شد .

علاقمندان جهت ثبت نام در یکی از رشته های قرآنی ( تلاوت تحقیق ، تلاوت ترتیل ، صحیح خوانی قرآن ، حفظ جزء سی ام ، حفظ پنج جزء اول ، حفظ کل قرآن کریم ، نهج البلاغه ، آشنایی با سیر معصومین (ع) ) تا تاریخ 96/1/20 به امور ایثارگران دانشگاه واقع در ساختمان مرکزی مراجعه نمایند .