رهبر انقلاب در ديدارشركت كنندگان مسابقات بين المللي قرآن كريم

کد خبر: 6707 تاریخ انتشار: 1396/02/09

حضرت آيت الله خامنه اي صبح روز پنجشنبه٩٦/٢/٧ درديدار اساتيد،قاريان وحافظان برگزيده سي و چهارمين دوره مسابقات بين المللي قران كريم از ٨٣ كشور جهان،هويت إسلامي را مانع از دخالت و سلطه دشمنان خواندندوخاطرنشان كردند:معارف قرآني نجات بخش وسازنده زندگي مقتدرانه وعزتمندي أمت إسلامي است. ايشان كفر به طاغوت و إيمان  به خدا را نمونه اي از مفاهيم مهم و هويت ساز قرآني خواندند و خاطرنشان كردند:تاكيد بر هويت إيماني به معناي جنگيدن يا عدم ارتباط و تبادل نيست بلكه  به معناي مرزبندي و استقلال است.رهبر انقلاب كار براي قرآن را تمام نشدني خواندند و با تشكر از دست اندركاران برگزاري مسابقات،افزودند:بايد همه مردم،خانواده ها،جوانان با قران مانوس و أز منافع آن بهره مند شوند.