رهبر معظم انقلاب در استانه روز کارگربا جمعی از کارگران سراسر کشور دیدار کردند

کد خبر: 6715 تاریخ انتشار: 1396/02/10

حضرت ایت الله خامنه ای:عمده حرف بنده با مردم است.مردم عزیز ما باید بدانند که حضور انها در عرصه های مختلف تعیین کننده است.تعیین کننده امنیت ملی است.اگر مردم در صحنه حضور داشته باشند کشور در امنیت خواهد بود. اینکه میبینید دشمنهای وقیح و گردن کلفت در مقابل جمهوری اسلامی از هر عمل سختی اجتناب می کنند به خاطر حضور ملت است.از مردم میترسند.به معنای واقعی کلمه میترسند.اینها تحلیل نیست واقعیاتی است که مستندات انها جزو مسلمات است. وقتی ملت حضور پیدا میکند دشمنی که می خواهد با این نظام مبارزه کند مجبور میشود عقب بنشیند و تعرض نکند.گاهی می شنویم و شنیده ایم در گذشته بعضی ها گفته اند که وقتی ما امده ایم مسولیت پیدا کردیم توانستیم سایه ی جنگ را از سر کشور رفع کنیم: نه! این حرفها حرف درستی نیست.انچه که سایه جنگ را سایه دشمن را در طول این سالهای متمادی از سر کشور رفع کرده است حضور مردم بوده است/.