دیدار جمعی از شاعران واهالی فرهنگ و ادب با حضرت ایت الله خامنه ای

کد خبر: 7929 تاریخ انتشار: 1396/03/22

در شام میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی جمعی از اهالی فرهنگ با رهبر انقلاب دیدار کردند.حضرت ایت الله خامنه ای در این دیدار با ابراز خرسندی از حرکت روبه رشد و پیش رونده شعر کشور شعر رایک ثروت ملی خواندند.ایشان پیروزی انقلاب اسلامی را اغاز دوران جدید شعری و ورود جوانان و شاعران با انگیزه به سرودن شعربصیرت افزا و در خدمت اهداف کشور دانستند و افزودند:دایره این نوع شاعران روز به روز گسترده تر شد و امروز خوشبختانه غلبه با اشعار منطبق با اهداف مذهبی و انقلابی و رو به رشد وپیشرفت است.رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ضعف موجود در گزارش حوادث کشور و احوال شخصیتهای ملی ایرانی ها را دراین خصوص دچار تنبلی و کوتاهی دانستند و فرمودند:امام بزرگوار ما شخصیتی درچه یک است که دوست و دشمن به عظمت او اعتراف کردند. ایشان حوادث سوریه-عراق و مدافعان حرم را در خور سرودن صدها و هزاران شعر دانستند و افزودند:بسیاری از مردم از اینکه امریکاییها در عراق چه هدفی داشتند و چگونه سرشان به سنگ خورد اطلاع ندارند اما این قضیه بسیار مهم و نیازمند تبیین است که چگونه عراق صدام به عراق شهید حکیم تبدیل شد!!حضرت ایت الله خامنه ای شاعران را به منظومه سازی از موضوعات و همچنین سرودن در رشته<<هجو>> از برخی مسائل عجیب دنیای امروز توصیه کردند و گفتند:پیامبر اکرم به یکی از شاعران خود دستور دادند که مشرکان را هجو کند و امروز نیز مواردی همچون رقص شمشیر جاهلیت مدرن در کنار جاهلیت قبیلگی یا قرار گرفتن دولتی همچون عربستان سعودی در کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل مسائلی است که به جد جای<<هجو>> دارد-در این دیدار30 نفر از شاعران اشعار خود را قرائت کردند/.