رهبر انقلاب در دیدار نخبگان جوان: وقتم را صرف پاسخگویی به یاوه‌گویی رئیس‌جمهور بی‌چاک و دهن آمریکا نمی‌کنم/ اگر برجام را پاره کنند آن را ریزریز می‌کنیم/ تاکید اروپا روی حفظ برجام کافی نیست

دیدار حضرت ایت الله خامنه ای با جمعی از دانشجویان دانشگاههای کشور

کد خبر: 7931 تاریخ انتشار: 1396/03/22

رهبر انقلاب عصر روز چهارشنبه مورخ 17/3/96 در دیدار جمعی از دانشجویان فرمودند: میخواهند کشور را در فرهنگ غرب غرق کنند.بدانید قطعا چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد!اینکه کسانی بخواهند کشور را غرق کنند در فرهنگ غربی و گرایش به فرهنگی غربی را روز به روز در کشور توسعه بدهند این واقعیتی است"بله وجود دارد.بعضی ها به خاطر اعتقاد و ایمان به فرهنگ غربی/بعضی هم از روی ضعف نفس و سست عنصری و عدم توجه و مانند اینها میکشانند کشور را به سمت فرهنگ غربی این هست اما اینکه اینها بتوانند انقلاب را ازخط خود منحرف کنند و کشور را در فرهنگ غرب غرق کنند بدانید که قطعا چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.رهبر انقلاب:توصیه بعدی اینجانب تلاش جدی و همه جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه است.شما تشکلها باید در دانشگاه کار بکنید.البته خطاب بنده در غیر از این جلسه به همه است من به همه ی ان هسته های فرهنگی-عملی-جهادی-فکری در سراسر کشور مرتبا میگویم:هر کدام کار کنید مستقل. و به قول میدان جنگ # اتش به اختیار.البته در جنگ قرارگاه مرکزی وجود دارد که دستور میدهد اما اگر چنانچه رابطه ی قرارگاه قطع شد یا قرارگاه عیبی پیدا کرد اینجا فرمانده دستور اتش به اختیار میدهد.خب شما افسرهای جنگ نرمید انجایی که احساس میکنید دستگاه مرکزی اختلالی دارد و نمیتواند درست مدیریت کند انجا #اتش به اختیارید .یعنی باید خودتان تصمیم بگیرید- فکر کنید- پیدا کنید- حرکت کنید -اقدام کنید/.