ديدار رهبر انقلاب با جمعي از خانواده هاي شهدا

کد خبر: 8967 تاریخ انتشار: 1396/03/30

حضرت ايت الله خامنه اي عصر روز شنبه مورخ ٩٦/٣/٢٨ در ديدار جمعي از خانواده هاي شهدا ضمن تجليل از :إيمان مجاهدت،رشادت و معرفت والاي شهدا انان را پايه هاي اقتدار و توانمندي نظام جمهوري إسلامي  ايران خواندند و تاكيد كردند: تنها راه پيشرفت ايران،احياي روحيه انقلابي و مجاهدت است.ايشان إيمان بالاي شهيدان مدافع حرم و صبر و بردباري خانواده هاي انها را از جمله ابعاد اين موضوع شگفت برشمردند و خاطرنشان كردند: يك بعد ديگر اين ماجرا،عناصر اقتدار  نظام جمهوري إسلامي است كه بر پايه إيمان و عزم و اراده انسانهاي مؤمن و مجاهد و شهدا استوار است.شهداي مدافع از حرم اگر نبودند،ما بايد حالا با عناصر فتنه گر خبيث دشمن اهل بين و دشمن مردم شيعه بايد در شهرها ايران ميجنگيديم.

1. دیدار خانواده های شهدای مدافع حرم

2. دیدار خانواده های شهدای مدافع حرم